2022-04-05 12:44:57• hírek • közlemény

Nagy sikerrel zárult az Agro Expo Szatmár első kiadása

Kétségtelen, hogy az Agro Expo Szatmár első kiadása, amely a SkyLine Events szervezésében, illetve a már jól ismert Expo Industry Szatmár égisze alatt zajlott, valódi sikerrel zárult!

A szervezők elmondása szerint, természetesen számítottak arra, hogy a szatmáriak jó fogadtatásban részesítik ezt az agráriumnak szentelt rendezvényt, hiszen Szatmár megye jellegét tekintve nem is csoda, hogy kiterjedt a mezőgazdasági ágazatban érdekeltek köre.


A lakosság részvétele azonban minden várakozást felülmúlt - vallják a szervezők, akik arról is beszámoltak, hogy több ezren fogadták el a rendezvényre szóló meghívásukat és három napon keresztül aktívan vettek részt a kiállításon, a szakmai találkozókon, a konferenciákon és az esti koncerteken is. A szervezők ezért köszönetüket fejezik ki, mind a kiállítók, mind a résztvevők számára.


„Rendkívül elégedettek vagyunk az esemény fogadtatásával, ezúton is köszönjük a hozzánk látogató közönség bizalmát, nyitottságát és érdeklődését. Minden kétséget kizáróan visszatérünk a rendezvény második kiadásával is, a visszajelzéseket is hálásan köszönjük, ezeket maximálisan figyelembe vesszük a legközelebbi szervezés során. Az a nem titkolt szándékunk, hogy ezzel a rendezvénnyel a mezőgazdasági ágazat számára is egy hagyományt teremtsünk, ahogyan a többi általunk szervezett szakmai rendezvény esetében is erre törekszünk – mondta Bura-Maksay István-Péter, a rendezvény szervezője.


A rendezvény hétvégi programjait meglehetősen sokan látogatták, a mezőgazdasági gépek kiállítása mellett, a szakmai találkozón és az agrárszektort érintő kérdésekkel foglalkozó konferencián is nagyon sokan részt vettek. Mindezzel párhuzamosan zajlott az Expo Jobs rendezvény második kiadása is, ahol az érdekeltek többszáz, különböző szakterületeken elérhető, jelenleg betöltésre váró állást ismerhettek meg. Az esemény minden napja könnyed, szórakoztató programokat is kínálat az esti órákban, ahol minden korosztály találhatott kedvére való kikapcsolódási lehetőséget.


A szakmai konferenciákat a Partium Vidékfejlesztéséért és Mezőgazdaságáért Egyesület képviselői tartották, melynek keretében az agráripar iránt érdeklődők nagyon érdekes és hasznos szemináriumokon vehettek részt, ahol olyan témákkal foglalkoztak, mint a biogazdálkodás, a talajegészségügy, vagy éppen a dróntechnológia alkalmazási lehetőségei a mezőgazdaságban.


 „Már türelmetlenül várjuk, hogy ismét visszatérjen az Agro Expo Szatmár, ahol újra azt vállaljuk, hogy kizárólag neves kiállítókat, minőségi termékeket, és hasznos információkat helyezünk majd előtérbe” – zárja szavait Bura-Maksay István-Péter, a rendezvény szervezője.















Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: